Over Gies

Over-Gies

Mijn naam is Gisela Leuverink

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Deze heb ik aangevuld met een holistische leefstijlcoachopleiding en de opleiding mindfulnesstrainer. Mijn bedrijfskundige ervaring en mijn ervaring op het gebied van leefstijl en mindfulness zorgen voor een unieke combinatie. Dat maakt dat ik organisaties kan ondersteunen op bedrijfskundig- en managementniveau maar ook individuen kan coachen op sociaal emotioneel niveau.

Inzicht in mijzelf gekregen

Na jarenlang in leidinggevende en managementfuncties te hebben gewerkt heb ik in 2016 een burn-out gehad. In deze periode heb ik ontzettend veel over mijzelf geleerd. Ik was ontzettend perfectionistisch, dacht dat ik alles wel aan kon en ik wilde overal de beste in zijn. Met behulp van professionals heb ik veel inzicht in mijzelf gekregen. In deze periode nam ik het besluit om meer tijd aan mijzelf te besteden en mijzelf opnieuw te gaan ontdekken.

Over-Gies-Mindfulness

Hoofd en hart in balans

Ik ben toen gestart met mindfulness en heb uiteindelijk de basisopleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd en behaald. Daarnaast ben ik de opleiding Holistische Leefstijlcoaching gaan doen. Hierdoor vielen alle puzzelstukjes voor mij in elkaar. Ik kwam erachter dat ik een hele lange tijd alleen maar vanuit mijn hoofd had geleefd. Ik herkende geen lichaamssignalen en emoties vond ik maar lastig. Nu weet ik dat dit allemaal signalen zijn en dat het heel belangrijk is om er iets mee te doen. Hoofd en hart horen in balans te zijn, hoe moeilijk dat soms ook is. Als ervaringsdeskundige gun ik het iedereen dat hoofd en hart in balans zijn.

 

Dit betekent niet dat ik mijn zakelijke en resultaatgerichte kant ben verloren. Die kant hoort namelijk ook bij mij. Maar het is nu gelukkig allemaal veel meer in balans. Leidinggeven en coachen zijn mijn passie. Door mijn werkervaring, opleidingen & trainingen en mijn levenservaring kan ik een gerichte bijdrage leveren aan organisaties en individuen waarbij het (werk)geluk van de mens voorop staat.