Organisaties

Organisaties-Header

Gerichte aandacht

Gies helpt werkgevers bij tijdelijke problemen in de aansturing van hun medewerkers. Met focus op de resultaten die behaald moeten worden en gerichte aandacht voor de medewerkers gaan we samen aan de slag om de problemen binnen de organisatie op te lossen. Daarnaast biedt Gies ondersteuning om bij veranderprocessen draagvlak te creëren onder de medewerkers.

 

De gerichte aandacht voor de mens zorgt voor betrokken medewerkers die met plezier naar hun werk gaan. Dit heeft een positief effect op het bereiken van organisatiedoelstellingen, het werkgeluk én het ziekteverzuim.

Organisaties---doelstellingen

Behalen van doelstellingen

Vanuit jarenlange ervaring in leidinggevende en managementfuncties stuur ik teams aan en geef ik leiding bij veranderprocessen binnen een organisatie. Met aandacht voor de veranderwens van de organisatie én het verandervermogen van de medewerker leidt dit tot positieve resultaten.

 

Het is erg belangrijk om aandacht voor de mens achter de functie en rol te hebben. Ieder persoon neemt zijn eigen normen, waarden en levenservaring mee. Als een medewerker zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt, zal er verbinding ontstaan en vanuit deze verbinding ontstaan mooie resultaten. Een medewerker die lekker in zijn vel zit zal veel beter presteren in een team en dit heeft een positief effect op het behalen van organisatiedoelstellingen.

Maak een afspraak

Vanuit deze visie kan Gies Organisatie & Coaching bedrijven ondersteunen op de volgende onderdelen:

Interim Management

Interim management

Als interim manager neem ik tijdelijk de leiding van een team of organisatie op mij. Ik ben snel inzetbaar in piekperiodes, ter overbrugging of voor speciale projecten.

Ondersteuning bij verandertrajecten

Ondersteuning bij verandertrajecten

Tijdens verandertrajecten is het management vaak bezig met vraagstukken buiten de reguliere werkzaamheden. Juist in deze tijden is aandacht voor de medewerker van groot belang. Ik bied ondersteuning op deze menskant in tijden van verandering.

Ondersteuning leidinggevenden

Ondersteuning voor leidinggevenden

Ik functioneer als onafhankelijk klankbord bij knelpunten met een medewerker of in een team.  Omdat er vaak een spanningsveld ontstaat tussen aandacht voor de medewerker en het (bedrijfs)resultaat, help ik leidinggevenden de juiste balans te vinden.

Individuele coaching

Individuele coaching

We kijken naar belemmeringen op het werk i.c.m. het persoonlijk leven en functioneren. We maken een concreet plan, om ervoor te zorgen dat iemand zich met enthousiasme en energie verder kan ontwikkelen. Tevens bied ik mindfulness, trainingen in omgaan met stress en een gezonde leefstijl.

Daarom kiezen organisaties voor Gies!

Ik ben resultaatgericht met oog voor de menselijke kant. Ik ben een zelfstarter waardoor ik makkelijk inzetbaar ben. Daarnaast ben ik open, nieuwsgierig, nuchter, praktisch en direct. En ik ben in staat om snel de kern van een probleem boven tafel te krijgen waardoor er ruimte komt om te zoeken naar een oplossing.

Maak een afspraak