Persoonlijke voedingsscan

Voedingsscan-header

Jouw gewoonten onder de loep

Vraag jij je af hoe gezond je eet? Of zou je graag willen weten hoe jij gezonder kunt gaan eten? Een voedingsscan geeft je inzicht in jouw eet- en drinkgewoonten.

Voedingsscan

  • Met een voedingsscan krijg je inzicht in:
  • je eetpatroon
  • factoren die bij jou een rol spelen als het om eten gaat
  • samenstelling van je voeding: calorieën, voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten, vetten en vitamines en mineralen
  • persoonlijk verbeterplan

Tarieven

  • Voedingsscan: € 99,-
  • Mocht blijken dat je toch behoefte hebt aan verdere begeleiding dan kunnen we coachsessies inplannen (zie hiervoor leefstijlcoaching).

Werkwijze

Van 2 weekdagen en een weekenddag noteer je alles wat je eet en drinkt en op welk tijdstip. Het beste is om gemiddelde dagen te kiezen, dus waar je geen feestjes of bijzondere gelegenheden hebt. Daarnaast noteer je wat de aanleiding was om te eten en te drinken.

 

Met deze informatie maak ik een analyse van jouw eet- en drinkgewoonten. Op basis van jouw persoonlijke doel krijg je van mij een verslag van de analyse met verbetertips. Deze tips worden in een persoonlijk gesprek toegelicht.

Daarom-kiezen-mensen-voor-Gies

Daarom Gies!

Ik sta bekend om mijn no-nonsens aanpak. We gaan resultaatgericht aan de slag waarin er alle ruimte is voor jou. Met diverse methodes gaan we jouw hulpvraag verder onderzoeken en zetten we de juiste stappen om jouw doel te bereiken. Ik houd je een spiegel voor en door mijn vraagstelling ga jij jezelf ontwikkelen en leer je anders naar jouw dillema’s en gewoonten te kijken.

 

Ik gun iedereen een coach!

Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is als een ‘onafhankelijk’ persoon naar je luistert en je de juiste kritische vragen stelt. Je hebt niet meer de kans om voor jezelf weg te lopen. Je gaat de confrontatie met jezelf aan. Het is niet altijd makkelijk maar het helpt je echt om weer open de toekomst in te gaan. Vol zelfvertrouwen, rust, overzicht en met eigen regie op je leven.

Maak een afspraak