Ontspanningsoefeningen

Ontspanningsoefeningen

Stress verminderen

Stress kan een grote invloed hebben op jouw leven. Veel signalen van jouw lichaam die geen duidelijke oorzaak hebben, kunnen door stress veroorzaakt worden. Dit kunnen milde klachten zijn, die nauwelijks invloed hebben op jouw functioneren, maar ook forse klachten die jouw dagelijkse leven in de weg staan.

Klachten van stress kunnen zijn

  • vermoeidheid
  • piekeren
  • gejaagd gevoel
  • hoge ademhaling
  • problemen met slapen
  • onrust

Tarieven

  • Ontspansessie, inclusief oefening voor thuis: € 50,-

Werkwijze

Ontspanning vermindert spanning in je lichaam en hiervoor kunnen diverse oefeningen worden ingezet. Met gerichte ontspannings- en ademhalingsoefeningen kun je het gevoel van stress verminderen. Aan de hand van jouw vraagstelling kiezen we 1 ontspannings-/ademhalingsoefening die jij je in 1 sessie eigen maakt. Deze oefening krijg je mee naar huis zodat je deze met regelmaat kunt toepassen.

 

Mocht blijken dat je toch behoefte hebt aan verdere begeleiding dan kunnen we coachsessies inplannen (zie hiervoor leefstijlcoaching).

Daarom-kiezen-mensen-voor-Gies

Daarom Gies!

Ik sta bekend om mijn no-nonsens aanpak. We gaan resultaatgericht aan de slag waarin er alle ruimte is voor jou. Met diverse methodes gaan we jouw hulpvraag verder onderzoeken en zetten we de juiste stappen om jouw doel te bereiken. Ik houd je een spiegel voor en door mijn vraagstelling ga jij jezelf ontwikkelen en leer je anders naar jouw dillema’s en gewoonten te kijken.

 

Ik gun iedereen een coach!

Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is als een ‘onafhankelijk’ persoon naar je luistert en je de juiste kritische vragen stelt. Je hebt niet meer de kans om voor jezelf weg te lopen. Je gaat de confrontatie met jezelf aan. Het is niet altijd makkelijk maar het helpt je echt om weer open de toekomst in te gaan. Vol zelfvertrouwen, rust, overzicht en met eigen regie op je leven.

Maak een afspraak