Coaching

Coaching-header

Voor particulieren

We bouwen in ons leven allerlei patronen op die misschien niet meer passend zijn en ons in de weg kunnen zitten. Soms lukt het je niet om deze patronen zelf te doorzien en te veranderen. Met coaching help ik je te bevrijden van deze patronen en krijg je inzicht in je denkwijze en je eigen handelen. Coaching is erop gericht dat je zelf in beweging komt. Jij bepaalt jouw doel en ik ondersteun jou hierin. Het is een proces dat energie kost, confronterend kan zijn maar vooral veel inzicht geeft. Het traject laat je leren, je gaat groeien en het ondersteunt je in jouw geluk.

Leefstijl coaching

(Leefstijl)

coaching

Weet jij dat je invloed kunt hebben op hoe jij je voelt? Leefstijl gaat vooral om wat jij doet om lichamelijk, geestelijk en sociaal gezond, fit en energiek te zijn.

Coaching Mindfulness

Mindfulness

(workshops)

Mindfulness betekent ‘leven met volle aandacht’. De meeste mensen leven constant ‘in hun hoofd’. Met  mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat even alle gedachten, die continu voorbij komen, varen en je houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent.

Coaching Ontspanningsoefeningen

Ontspannings-

oefeningen

Stress kan een grote invloed hebben op jouw leven. Veel signalen van jouw lichaam die geen duidelijke oorzaak hebben, kunnen door stress veroorzaakt worden. Met gerichte ontspannings- en ademhalingsoefeningen kun je het gevoel van stress verminderen.

Coaching Voedingsscan

Persoonlijke voedingsscan

Vraag jij je af hoe gezond je eet? Of zou je graag willen weten hoe jij gezonder kunt gaan eten? Een voedingsscan geeft je inzicht in jouw eet- en drinkgewoonten.